П'ятниця, 19.04.2024, 03:15
EUREKA!!!
Віртуальний підручник

з української літератури
"Еврика!"
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Форум » Інше » Балаканина » Спілкуємось українською! (Це форум для спілкування на теми білялітературні.)
Спілкуємось українською!
kusemДата: Неділя, 12.10.2008, 21:23 | Повідомлення # 16
Рядовий
Група: Друзі
Повідомлень: 16
Статус: Offline
Вітаю,barvinka.
Я Вас не знаю.звідки мене знаєте Ви?)
Все,що Вам цікаво про мене-відповім у ПП.
Деяка інформація є у розділі Форуму "Знайомства"))


http://www.kusem.z-mega.ru
 
GothДата: Вівторок, 09.12.2008, 18:41 | Повідомлення # 17
Рядовий
Група: Друзі
Повідомлень: 6
Статус: Offline
Punks not dead. speak english, please.

Forever and one
I will miss you
However, I kiss you
Yet again
Way down in neverland (с) Helloween
 
ElectrikДата: Четвер, 11.12.2008, 17:51 | Повідомлення # 18
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 6
Статус: Offline
Punks dead!!! Techno is alive!!!
Як можна слухати таку фігню?! Треба бути повним тормозом щоб слухати панк-рок!


8044........
 
ElectrikДата: Четвер, 11.12.2008, 17:54 | Повідомлення # 19
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 6
Статус: Offline
слухайте Armin van Buuren Dj Spartaque Tiёsto Bodzin David Guetta Moby Pordigy Dj Light ATB Eric Prydz Funkerman Hutemann Mike Foyle Dj Feel.....

8044........
 
nmixДата: П'ятниця, 12.12.2008, 21:40 | Повідомлення # 20
Лейтенант
Група: Адміністратори
Повідомлень: 40
Статус: Offline
ХХ ст. ознаменоване відкриттям і феноменально швидким поширенням нових видів і жанрів музики, розрахованої на масову аудиторію. Так у 20-ті роки завойовує популярність джаз, а у 50-60-і - рок. Одним з виконавців - визнаних реформаторів популярної музики ХХ ст. - був американський співак Елвіс Преслі. Він у середині 50-х рр. завоював сцену для долі-н-роллу - синтетичного напряму, який виник зі сплаву блюзу, джазу, свінгу та інших напрямів. Його продовжувачами стали Кліфф Річард, “Енімалз”, “Роллінг Стоунз” і багато інших.

У 50-тих рр. стає популярним жанр мюзіклу ("Звуки музики" Роджерса, "Моя прекрасна леді" Ф. Лоу, "Вестсайдська історія" Л. Берстайна, "Король та я" з Ю. Бріннером, "Смішне дівчисько" з Б. Стрейзанд - усі ці мюзікли були екранізовані).

Найбільш популярний напрямок масової музики - рок. Відразу він порушив два табу поміркованої Америки: 1) білі хлопці не повинні співати негритянську музику; 2) білі діти не повинні слухати негритянську музику. Особливо блюз, який вважався еротичним чи навіть непристойним. А рок-н-ролл безпосередньо походив від негритянського ритм-енд-блюзу. Він "вибухнув" за 10 років до зародження руху "дітей квітів" хіппі. Молодих людей 50-х рр. об'єднувала з небувалою гостротою пережита ситуація відчуження від старшого покоління, суспільної ідеології, традиційної суспільної культури та насущна потреба знайти вихід з цієї ситуації. Їх гасло - "Секс, наркотики та рок-н-ролл". Початком рок-руху вважають 1956 рік - саме тоді досяг всесвітньої популярності "король рок-н-роллу" Елвіс Преслі.

У 1958 - 1962 рр. на місце рок-н-роллу приходить поп-музика. Господарі індустрії платівок зрозуміли, що на тінейджерах можна заробити великі гроші. І якщо рок-н-ролл був спонтанним та некерованим вибухом, ризикованими аматорами, то поп-музикою зайнявся великий бізнес: формула успіху, імідж, саунд, стиль, промоушн. Музика перетворилась на чисту комерцію.

У 1962 - 1967 рр.- другий сплеск рок-культури. Епоху в рок-музиці ХХст. склала група “Бітлз” - квартет у складі Д.Леннона, П.Маккартні, Д.Харрісона і Р.Старра. Почавши виступи у 1960 р., “юнаки з Ліверпуля” незабаром завойовують своїми піснями всі топ-позиції престижних хіт-парадів. Хоч до кінця 60-х група розпадається, пісні “Бітлз” не втрачають свіжості і користуються досі величезною популярністю. Вони змінили роль поп-виконавця, розширили діапазон року, "змінили все, до чого торкалися". Середина 60-х рр. - підйом значення гітариста до статусу зірки. Йшов стрімкий розвиток апаратури, чистота звуку, нові гітарні ефекти. Збільшувалось значення рок-творця. Серед інших інновацій "The Beatles" було те, що члени групи почали створювати пісні для себе, а не виконувати нав'язані продюсером.

1967 р. - почалось масове захоплення ЛСД та роком, позбавленим солощавості поп-музики. Набули популярності Janis Joplin, Bob Dylan , "The Doors" .

70-ті рр. поява глем-року. Його засновник Marc Bolan загримував обличчя, виробляв приголомшливі, незвичайні рухи, екстравагантно одягався, грав одноманітну музику, проте він оживив рок, зробив його блискучим та яскравим і надав нового поштовху розвитку поп-музики. Після Дж. Хендрікса Marc Bolan був першою великою зіркою, що зробив акцент на сексуальності та візуальному образі виконавця.

.

 
nmixДата: П'ятниця, 12.12.2008, 21:40 | Повідомлення # 21
Лейтенант
Група: Адміністратори
Повідомлень: 40
Статус: Offline
Для музики більшою мірою, ніж для інших видів мистецтва , характерний поділ на "елітарну" та "масову". Сьогодні стрімко розвивається «масова» музика.

Поп-музика - у сучасному розумінні це галузь легкої розважальної музики, найбільш загальними ознаками якої є простота сприймання, демократичність, тяжіння до актуальності проблематики у віршованих текстах пісень, стандартизованість музично-поетичної мови. В області поп-музики працюють безліч західних, російських та українських виконавців (наприклад Мадонна, Уітні Х’юстон, Тоні Брекстон (зах.), Андрій Губін, Діана Гурцкая, “Отпетые мошенники” (рос.), Олександр Пономарьов, Ані Лорак, Наталя Могилевська (укр.) та багато інших.). Галузь поп-музики в свою чергу, вміщує в себе рок-музику та диско-музику (танцювальну).

Рок-музика –це сукупність різнорідних течій, які відрізняються за музичними та немузичними ознаками:

- належності до різних соціально-культурних рухів (наприклад, “панк-рок”, альтернативний рок);

- вікової орієнтації (рок для підлітків, рок для дорослих);

- динамічної інтенсивності (“важкий рок”, “м’який рок”);

- місцем в системі художньої культури (комерційний “поп-рок”, елітарний “рок-авангард”) тощо.

Виділяють три основні напрями рок-музики:

- "спокійний": в текстах - споконвічна тема "хлопець - дівчина", солодкі мелодії; виконавці, які подобались батькам; яскравий представник - Елвіс Преслі;

- політизований та соціально активний рок; пов'язаний з історією" групи № 1" "Тhe Beatles", учасники якої протестували проти війни у В'єтнамі, вимагали повернення Ірландії ірландцям, збирали кошти для жителів Бангладеш (пізніше у таких акціях брали участь всесвітньовідомі художники, танцюристи, актори, режисери);

- різко аполітичний, бунтарський, "непристойний напрямок", який символізує група "The Rolling Stones"; їх девіз: "Стоунз - це ті, кого ненавидять батьки"; оспівували все, що протистоїть моралі, загальній культурі, порядності.

Обов'язкові елементи рок-музики: епатажна поведінка, спілкування з глядачами (умовний термін, адже на рок-концертах глядачі завжди були активними учасниками), посилена гучність, дражливий ритм, гігантські стадіони та зали.

Сьогодні рок-музика практично не може існувати поза складним технічним втіленням. За допомогою техніки у залі створюється феєрія, яка сильно загострює естетичні переживання.

Реп (від англ. rap - різко говорити, викрикувати), жанр поп-музики, ритмічний речитатив римованого тексту на гостроактуальну тему. Виник на основі негритянського фольклору. Представляє собою сольну чи груповий ритмізований речитатив (який інтонується або не інтонується) чи промовляння текстів пісень або окремих строф.

Хіп-хоп - вільний стиль сучасної естрадної музики. Хіп-хоп культура на Україні та в Росії не відрізняється від американської та європейської. Вона включає в себе брейк-данс (сучасний танцювальний стиль), музику , графіті, екстрім-спорт та моду. Музика цього стилю включає в себе елементи багатьох інших напрямків (наприклад соул, ритм-енд-блюз, джангл, реп та багато інших). Окрім того хіп-хоп ділиться на статуси (на які розподіляються представники музичного хіп-хопу.

Кордони стильових визначень та відношень тієї чи іншої групи до стилю реп чи хіп-хоп досить умовні. Ці стилі ще не вивчені у музикознавчих вітчизняних працях, тому недивно, що іноді у друкованих виданнях спостерігаються розбіжності щодо того, в якому з цих стилів працює виконавець чи група

 
nmixДата: Субота, 13.12.2008, 10:06 | Повідомлення # 22
Лейтенант
Група: Адміністратори
Повідомлень: 40
Статус: Offline
Мені подобається ПОртал сучасної української музики Український формат
 
Бум-бада-бум-бада-бум-бумДата: Субота, 21.02.2009, 20:35 | Повідомлення # 23
Рядовий
Група: Друзі
Повідомлень: 1
Статус: Offline
biggrin Всім привіт biggrin

80979113549
Интернет, он не сближает. Это скопление одиночества. Мы вроде вместе, но каждый один. Иллюзия общения, иллюзия дружбы, иллюзия жизни ….(с


Повідомлення відредагував Бум-бада-бум-бада-бум-бум - Субота, 21.02.2009, 20:36
 
Na_NaДата: Четвер, 02.04.2009, 14:56 | Повідомлення # 24
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Статус: Offline
Всім привітики biggrin
=)


80**5***777
 
НатафкаДата: Неділя, 05.04.2009, 18:45 | Повідомлення # 25
Рядовий
Група: Друзі
Повідомлень: 1
Статус: Offline
о так, привіт-привіт =)
http://uaformat.com/ а тут новини застарілі трошки..)))


*випускниця ліцею
 
Yul4egДата: П'ятниця, 02.10.2009, 14:41 | Повідомлення # 26
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 2
Статус: Offline
привіт всім!
скажіть, будь ласка, де можна знайти текст про планети, або про Всесвіт на англійській мові
 
Козак_МамайДата: Середа, 14.10.2009, 21:31 | Повідомлення # 27
Рядовий
Група: Друзі
Повідомлень: 1
Статус: Offline
Хочу говорить національной мовою - СУРЖИКОМ!!! cry
 
СМЕШНАЯ^^Дата: Субота, 07.11.2009, 13:32 | Повідомлення # 28
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Статус: Offline
Хтось, допоможіть! Ніде в інтернеті не бачили книги Ющука "Практикум з української мови"?
 
nmixДата: Субота, 07.11.2009, 18:47 | Повідомлення # 29
Лейтенант
Група: Адміністратори
Повідомлень: 40
Статус: Offline
Практикум, мабуть неможливо знайти, а от правопис тут
 
AlexanaMiДата: П'ятниця, 30.09.2016, 02:09 | Повідомлення # 30
Група: Гості





Антигравитационный чехол с наноприсосками для мобильного телефона позволяет прикрепить смартфон практически к любой вертикальной поверхности – дереву, стеклу, фарфор, металл, кафель, монитор, зеркало, кафель, обои итд. Зачем такой чехол? Например, можно смотреть баскетбольный матч за бритьем или утренним макияжем. Захотели приготовить, при этом не можете «оторваться» от своего айфона? Вы можете прикрепить его к шкафу, холодильнику и даже к стене – и готовить! Вы собираетесь на работу и при этом неудобно разговаривать по телефону? Антигравитационный чехол решает и эту проблему! Если Вам надоело носить с собой монопод для селфи или просить прохожих Вас сфотографировать, просто оденьте Anti-Gravity Case на Ваш телефон! Теперь необязательно держать телефон рукой во время вождения автомобиля.
В составе чехла имеется специальный корпус, который отличается повышенной ударопрочностью. Поверхность чехла покрыта специальным нано-материалом, который "липнет" к стеклу, дереву, металлу, пластику, не оставляя следа.
Чехол имеет шикарный вид, от которого все будут в восторге. Во время использования нанопоры конечно же будут забиваться пылью. Чтобы избавиться от нее Вам достаточно промыть чехол водой или использовать обычную салфетку, и чехол приобретет прежний вид!
На работу коммуникационных модулей наночехол никак не влияет, да и габариты устройств особо не увеличивает — прибавка к толщине составляет порядка 3 мм. Cлабое сцепление исключено, а значит, за вероятность падений можно не переживать.
Уникальный чехол AntiGravity – это необходимый помощник для все случаев жизни, который освободит Ваши руки!
 
Форум » Інше » Балаканина » Спілкуємось українською! (Це форум для спілкування на теми білялітературні.)
  • Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук:
Нова відповідь
Ім'я:
Текст повідомлення:
Код безпеки:

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz